<h2>ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ</h2><p>Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα ειδών ιματισμού ξενοδοχείων, εστιατορίων και πάσης φύσεως ιδιωτικής επιχείρησης. Παραλαβή και παράδοση άμεσα από και προς το χώρο σας!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.x-akridas.gr/more.php?l=el&id=4196' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ - ΜΟΚΕΤΩΝ</h2><p>Φροντίδα υψηλής ποιότητας. Υπηρεσίες φύλαξης και αποθήκευσης.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.x-akridas.gr/more.php?l=el&id=4195' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ</h2><p>Η εξαιρετική ποιότητα, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η πείρα τόσων χρόνων έχουν καταστήσει την εταιρεία μας μια από της πιο ισχυρές του είδους της στην περιοχή της Θεσσαλίας.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.x-akridas.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΧΑΛΙΩΝ - ΜΟΚΕΤΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ - ΜΟΚΕΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 

Οι εξειδικευμένες μας υπηρεσίες κάνουν τα χαλιά και τις μοκέτες σας να καθαρίζονται σε βάθος, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ανάλογα με το είδος, τα χρώματα, την ποιότητα κατασκευής και την πολυπλοκότητα της ύφανσης. Εφαρμόζουμε διαφορετικές τεχνικές και μεθόδους καθαρισμού ανά περίπτωση, επιτυγχάνοντας έτσι τον πιο αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού ότι χαλί κι αν έχετε. Οι προηγμένες μέθοδοι και τα μέσα καθαρισμού μας απαλλάσσουν τα χαλιά από σκόνη, γύρη, χνούδια, αναζωογονώντας τα χρώματα και ευαίσθητα σημεία. Τα απορρυπαντικά μας είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και τα παιδιά και τα κατοικίδια. χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας και τα μέσα καθαρισμού αποφεύγονται παντός είδους αλλοιώσεις που αφορούν στο χρώμα, τις διαστάσεις ή τη δημιουργία ανεπιθύμητων πτυχώσεων.

 

 

 
 

ΤΙΝΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΕΚΕΔΩΝ

Έπειτα από τη μεταφορά των χαλιών στις εγκαταστάσεις μας, τα χαλιά τινάζονται σε ειδικό μηχάνημα, ώστε να απομακρυνθεί η οικιακή σκόνη και κάθε μορφής αιωρούμενη βρωμιά. Έπειτα τα χαλιά ελέγχονται για ορατούς λεκέδες και αφού κριθεί ο βαθμός δυσκολίας τους, απομακρύνονται με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, ανάλογα το είδος και τη δυσκολία αντιμετώπισής τους. 

 


 

 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στη συνέχεια τα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικό μηχάνημα πλυσίματος και με τη βοήθεια περιστροφικών βουρτσών, απορρυπαντικού και νερού στους 15-20°C καθαρίζονται επιμελώς εφαρμόζοντας την κατάλληλη ταχύτητα ανά περίπτωση. Το πέλος του εκάστοτε χαλιού φροντίζεται ξεχωριστά, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα. Το ξέβγαλμα γίνεται στο ίδιο μηχάνημα με νερό παρόμοιας θερμοκρασίας.

Στην πορεία τα χαλ περνούν στη διαδικασία στηψίματος σε αντίστοιχο μηχάνημα, όπου αποβάλλεται το 90% της υγρασίας τους περίπου. Με τον τρόπο αυτό, τα χαλιά χρειάζονται λιγότερο χρόνο στεγνώματος αποφέυγοντας έτσι πιθανές αλλοιώσεις στο χρώμα. Ακολουθεί το στέγνωμα των χαλιών σε ειδικα διαμορφωμένο χώρο με κρεμάστρες με τον απαραίτητο αέρα και φυσικό φώς, μένοντας όμως προστατευμένα από την άμεση επαφή με τον ήλιο. Στην περιοχή του πέλους τα χαλιά βουρτσίζονται ακόμη μια φορά και περνούν από σχολαστικό έλεγχο καθαριότητας πριν τη συσκευασία τους.

 

 


 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

Τα καθαρά πια χαλιά συσκευάζονται με ειδικό περιτύλιγμα προστατεύοντάς τα από υγρασία και σκόνη και αριθμούνται με τον κωδικό και τα στοιχεία του κάθε πελάτη. Μεταφέρονται κατόπιν σε αριθμημένα ράφια αποθήκευσης μέχρι την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής τους. Για όσους πελάτες δεν επιθυμούν πλύσιμο του χαλιού τους παρέχονται επίσης υπηρεσίες φρεσκαρίσματος, οι οποίες περιλαμβάνουν τίναγμα και βούρτσισμα του κυρίως χαλιού και καθαρισμό επιφανειακών λεκέδων και του πέλους. Έπειτα συσκευάζονται και αυτά και αποθηκεύονται με ασφαλή τρόπο σε ράφια για όσο καιρό επιθυμείτε.